Rezistenta electrica bord Ford Focus 3 2011-Prezent, 1.6tdci, 85kw, 115cp, T1DB, BV6N-18D612-AA

2 - 3 Zile Rezistenta electrica bord Ford Focus 3 2011-Prezent, 1.6tdci, 85kw, 115cp, T1DB, BV6N-18D612-AA

Rezistenta electrica bord cu codul original BV6N-18D612-AA pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, 85kw, 115cp, T1DB.


Piesa originala provenita din dezmembrari. Oferim Garantie 30 zile,  Factura, Posibilitate de Retur in 5 zile daca piesa nu corespunde.

SPECIFICATII PRODUS
PROVENIENTADIN DEZMEMBRARI

Livrarea pieselor auto pe teritoriul Romaniei se face prin Fan Courier in decursul zilei in care comanda a fost finalizata si confirmata, daca finalizarea a fost efectuata pana la ora 17:50, aceasta livrare se va face in ziua respectiva.

 

Comenzile lansate dupa orele 17:50 vor fi procesate a doua zi si livrate in ziua urmatoare .

Produsele ajungand la dumneavoastra in maxim 24/48h dupa momentul finalizarii comenzii.

 

Comenzile lansate sambata pana la ora 14:00 vor fi trimise in aceasi zi , ajungand la dumneavoastra in decursul zilei de luni. Comenzile lansate dupa ora 14:00 vor fi procesate si livrate in cursul zilei de luni.

Cumpărătorul persoana fizica poate solicita returul produselor achiziţionate din magazinul online pieseFocus.ro în urmatoarele situaţii:

 • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile date
 • Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător
 • Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 48 de ore de la recepţia lor (DOA)

Indiferent de situaţie, procedura de returnare a produselor presupune completarea şi transmiterea de către Cumpărător a unui formular de retur prin următoarele metode agreate de către Vânzător:
Online, pe baza autentificării în contul de client;
Prin email la adresa contact@piesefocus.ro
În urma procesării cererii, Vânzătorul îi va transmite Cumpărătorului un email prin care îl va informa cu privire la detaliile necesare expedierii produselor şi numărul de înregistrare a returului (ID-ul tichetului de retur procesat). Cumpărătorul trebuie să menţioneze obligatoriu acest număr şi cauza returului într-un mod cât mai vizibil pe coletul produselor.

De asemenea, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele (factura, certificat de garantie complectat de catre service-ul autorizat RAR care a constatat defectiunea) primite la livrarea produselor.

Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.
Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de noi (DOAR FAN COURIER) pe adresa de mai jos:

SC AUTODOM DISTRIBUTION SRL
Str. Calea Clujului, Nr.229 , Oradea, Jud. Bihor, Romania - Telefon 0771.737.016

Situaţiile de retur sunt detaliate mai jos. În anumite cazuri, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parţială corespunzătoare. Toate costurile de retur şi transport vor fi suportate de Cumparator.

Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător
În cazul livrării unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalaţi incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. In situatia in care am livrat un produs gresit din vina noastra noi suportam costurile de transport pentru inlocuirea acelui produs. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Produsele se dovedesc nefuncţionale (necomplecte) în primele 48 de ore de la recepţia lor (DOA)
Dacă produsul primit se dovedeşte nefuncţional în primele 48 de ore de la recepţia efectivă - ridicarea de la sediul Vânzătoruluisau recepţia prin curier – Cumpărătorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc,Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii PLATA SE VA FACE DOAR PRIN ORDIN DE PLATA BANCAR ONLINE sau IN CONT COLECTOR LA FAN COURIER! NU ACCEPTAM PLATA RAMBURS (daca se doreste plata ramburs cash atunci transportul banilor va fii suportata de catre cumparator).

Garantie acordata de AUTODOM DISTRIBUTION SRL pentru piesele reutilizabile.

Aplicarea garanţiei se va face in conformitate cu legea 449/2003.

Semnarea acestui contract, cumpărătorul este conștient de faptul că bunurile sunt vândute, cumpărate și vândute în starea în care se găsesc, si ca unele dintre ele pot sa prezinte limite de performanță sau structurale legate de utilizarea trecut a produsului, Este cauza a ceea ce prețul de vânzare este mult mai mic decât o piesa cumparata de același model, marcă și tip de achiziționat nou. Prin urmare este nevoie de o îngrijire constantă și de întreținere de către cumpărător. Cumpărătorul este conștient de faptul că instalarea de bun este pe cont propriu și că nu există instrucțiuni pentru instalare. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC AUTODOM DISTRIBUTION SRL. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cont bancar personal al cumparatorului sau cash la sediul firmei noastre.

Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

 • Produsul nu a fost instalat de către profesioniști, specific și autorizat pe tip marca si model ;
 • Codurile sau numerele de serie ale produsului sunt modificate, șterse, eliminate sau au devenit ilizibile, sigil sters;
 • Produsul a fost reparat sau modificat de către persoane neautorizate, înainte ca AUTODOM DISTRIBUTION SRL sa fi fost în măsură să procedeze la verificarea tehnică;
 • Rezultatul evaluării tehnice constată că defect al produsului provine din neglijență sau neglijență în instalare și / sau utilizare și / sau întreținere;
 • Piesa nu a fost montata într-un service autorizat R.A.R.
 • Produsul considerat a fi defect de cumpărător și sa întors la SC AUTODOM DISTRIBUTION SRL este primit la sediul fără ambalajul original;
 • Piesa s-a defectat datorita montajului incorect sau datorita montarii in ansamblu de piese conjugate uzate, defecte sau modificate.
 • Piesa a fost aleasa gresit sau a fost utilizata in alt scop decat cel prevazut de producator.
 • Piesa nu a fost identificata corect datorita furnizarii de catre cumparator a unor date eronate sau la montaj nu s-a comparat cu piese de înlocuit.
 • Piesa s-a uzat sau deteriorate ca urmare a suprasolicitarii, întretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului.
 • Autovehiculul a fost uzat in alt scop decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat în conditii necorespunzatoare.
 • Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, rupturi deformari sau au suferit actiunea unor factori externi procesului normal de functionare.
 • nota de constatare tip furnizata de SC AUTODOM DISTRIBUTION SRL  completata de catre service-ul care a efectuat montajul cu toate campurile specificate
 • masuratori prin care se atesta parametri in care lucreaza piesa
 • lipsa unui singur document atrage dupa sine respingerea cazului de garantie
 • Pentru a fi admise la retur piesele trebuie sa fie in ambalajul original nealterat(sa nu se lipeasca direct AWB sau sa fie aplicata banda scotch direct pe ambalaj), sa nu aiba urme de montaj, sa nu aiba acesorii lipsa..

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

 • Dovada de achizitionare a produsului (factura fiscala /bon fiscal/ chitanta fiscala/aviz de insotire a marfii)
 • în original si certificatul de garantie.
 • Dovada montarii piesei intr-un service autorizat R.A.R ( copie deviz lucrari).
 • Nota de constatare ce descrierea defectiuni sau a deficientei semnalate intr-un service autorizat R.A.R.
 • In cazul returului de marfa la persoanele juridice plata contravalorii facturii se va efectua numerar pe baza chitantei emise de client sau in lipsa acesteia cu OP prin banca.
 • În cazul în care piesa este returnata de la "cumpărător la vânzător, primul va asigura ambalarea perfectă asumarea orice răspundere în caz de rupere în transportul mărfurilor. Garantia nu acopera nici un fel de rambursare a costurilor cu manopera și consumabilele, și / sau orice alte cheltuieli suplimentare

Cumpărătorul recunoaște că bunurile vândute (în cazul bunurilor folosite) poate avea o limita de performanță și defecte funcționale și / sau structurale legate de utilizarea din trecut. Părțile sunt de acord că garanția standard are o durată de de la 1 -3 luni de la data de livrare in functie de produs, cu condiția ca plângerea a lipsei de conformitate a avut loc în scris, în termen de 8 zile de la descoperirea acestuia, iar proprietatea a fost returnat la vânzător pentru inspecție.

In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite piesele pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator.Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.

 

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris, in maximum 1 zile de la livrare.

Nu se admit la retur piesele cu ambalaj deteriorat si lipsite de accesoriile originale, piesele care au fost deja montate.

Indiferent de modalitatea de livrare cumparatorul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei. Receptia marfurilor vandute se face la sediul cumparatorului. Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate.

Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.

Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul original, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Plata transportului pentru produsele ce necesita reparatii in perioada de garantie va fi suportata integral de catre SC AUTODOM DISTRIBUTION SRL, in cazul in care se constata ca denuntarea defectului este neimputabila SC AUTODOM DISTRIBUTION SRL, clientul va suporta si taxele de trimitere si taxele de retur aferente transportului produselor.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostinta prevederile acestor documente.

Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat. nu se achita alte costuri de orice natura :stationare, manopera etc

Daca pieseFocus.ro livreaza un produs gresit, compania va suporta cheltuiala transportului si va schimba produsul in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care se doreste inlocuirea produsului, produsul inlocuitor poate avea pret egal sau mai mare decat cel inlocuit.

 • Producător: Ford
 • Cod produs: MK3.209
 • Disponibilitate: 2 - 3 Zile
 • 152,32RON
 • Fără TVA: 128,00RON

Etichete: -Focus MK3, 1.6tdci

Livrare in toata tara

Transportul se asigura prin Fan Courier in 24h.

Garantia calitatii

Vindem doar piese auto originale de calitate

Cumparaturi sigure

Plata online cu card sau cash la livrare.

Rampa injectoare cu codul original 9685297580 pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017, motor..
399,84RON
Fără TVA: 336,00RON
Pompa inalta presiune cu codurile originale 9676289780, A2C53384062 pentru Ford Focus 3, an de fabri..
749,70RON
Fără TVA: 630,00RON
Debitmetru aer cu codul original AV61-9C623-CB pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, 85k..
200,00RON
Fără TVA: 168,07RON
Clapeta acceleratie cu codul original 9673534480 pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-Prezent,..
399,84RON
Fără TVA: 336,00RON
Sonda litrometrica cu codul original AV61-9275-BD pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017, m..
202,30RON
Fără TVA: 170,00RON
Capac culbutori cu codul original 9689112980 pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017, motori..
241,57RON
Fără TVA: 203,00RON
Galerie admisie cu codul original CM5G-9424-ED pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017, moto..
399,84RON
Fără TVA: 336,00RON
Radiator intercooler cu codul original BV61-9L440-CJ pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017..
599,76RON
Fără TVA: 504,00RON
Radiator racire apa cu codul original BV61-8005-BC pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-Prezen..
300,00RON
Fără TVA: 252,10RON
Electroventilator pentru Ford Focus III, an de fabricatie 2011-2017, motorizare 1.6tdci.Piesa origin..
500,00RON
Fără TVA: 420,17RON
Compresor clima Ford Focus III (2011-2017) 1.6tdci, 85kw, 115cp, T1DB, AP31-19D629-BA 2 - 3 Zile
Compresor clima cu codul original AP31-19D629-BA pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017, mo..
800,00RON
Fără TVA: 672,27RON
Fulie motor cu codul original 9654961080K pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017, moto..
199,92RON
Fără TVA: 168,00RON
Set capac distributie cu codul original 9684193080 pentru Ford Focus 3, an de fabricatie 2011-2017, ..
149,94RON
Fără TVA: 126,00RON
Suport motor cu codul original 3M51-6030-A pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, 85kw, 1..
199,33RON
Fără TVA: 167,50RON
Pompa ulei cu codul original 9656484580 pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, 85kw, 115c..
562,87RON
Fără TVA: 473,00RON
Racitor ulei pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, 85kw, 115cp, T1DB.Piesa originala pro..
485,52RON
Fără TVA: 408,00RON
Carcasa filtru ulei cu codul original 9687911280 pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, 8..
160,65RON
Fără TVA: 135,00RON
Carcasa filtru aer cu codul original AV61-9600-BF pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, ..
249,90RON
Fără TVA: 210,00RON
Capac filtru combustibil cu codul original AV6Q-9155-AA pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6..
130,90RON
Fără TVA: 110,00RON
Carcasa baterie cu codul original AM51-10723-AD pentru Ford Focus 3, model 2011-Prezent, 1.6tdci, 85..
199,92RON
Fără TVA: 168,00RON