Informatii livrare

Produsele prezentate pe site-ul nostru se pot ridica personal de la sediul firmei : Str. Calea Clujului 229, Oradea, Bihor sau livra prin Fan Courier in toata tara.


Produsele se livreaza in ambalaj sigur sigilat , sunt ambalate corespunzator in cutii de carton ,au banda protectiva si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.  

Oferim garantie 30 de zile pentru piesele cumparate de la noi, cu posibilitate de retur in 5 zile pentru comenzi necorespunzatoare.


De mentionat faptul ca produsele vor fi trimise clientului dupa confirmarea telefonica a comenzii de catre client.

In cazurile in care cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, curierul il va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrari. Daca in termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi incheiata, coletul va fi returnat vanzatorului, care va anula comanda. Cumparatorul poate relansa comanda respectiva, urmand sa suporte costurile unei noi livrari.

 

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre acesta, comanda va fi anulata.

 

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam cumparatorului sa refuze receptia lor si sa semnaleze acest incident imediat prin email la contact@piesefocus.ro sau prin telefon la numarul afisat.

 

Sesizarile referitoare la integritatea și/sau continutul coletelor se vor face in momentul livrarii prin redactarea unui proces verbal constatator in prezența curierului. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte sunt nule si nu pot fi luate in considerare.


Coletele care se livreaza prin curier au factura  (certificate de garantie etc.) atasate pe colet, intr-un plic transparent. Va rugam sa verificati toate actele inainte de a arunca ambalajul.